Client: Ajuntament de Valirana | Localitat: Vallirana | Any d'inici: 2008 | Any de finalització: 2008 | Superfície: 940,85m2

 

El projecte vol fer compatibles en la proposta d’aquesta ampliació i reforma de l’equipament en el lloc del que es disposa en l’actualitat amb el programa específic requerit.

 

La proposta es desenvolupa de la següent manera; - l’ampliació de la superfície de gimnàs per la col·locació de les sales d’activitat es realitza en un edifici annex a l’edifici existent i comunicat amb el mateix, a nivell de planta baixa i altell, - la zona de recepció es manté en el mateix lloc on està l’entrada actual, a nivell de planta primera, ampliant la seva superfície i col·locant-hi també una zona d’oficines - per últim la zona d’aigües es col·loca ocupant la meitat del gimnàs existent degut a que en tenir doble alçada fa viable la col·locació d’aquesta zona a nivell de planta altell (semblant al de la zona de piscines interiors  actuals) i l’espai de sota com a zona de maquinaria per aquestes instal·lacions, aquesta ubicació també és la més propera amb la zona actual de piscines, així doncs aquestes dues zones quedaran unides mitjançant un pas exterior tancat. 

 

El projecte vol fer compatibles en la proposta d’aquesta ampliació i reforma de l’equipament en el lloc del que es disposa en l’actualitat amb el programa específic requerit.

 

La proposta es desenvolupa de la següent manera; - l’ampliació de la superfície de gimnàs per la col·locació de les sales d’activitat es realitza en un edifici annex a l’edifici existent i comunicat amb el mateix, a nivell de planta baixa i altell, - la zona de recepció es manté en el mateix lloc on està l’entrada actual, a nivell de planta primera, ampliant la seva superfície i col·locant-hi també una zona d’oficines - per últim la zona d’aigües es col·loca ocupant la meitat del gimnàs existent degut a que en tenir doble alçada fa viable la col·locació d’aquesta zona a nivell de planta altell (semblant al de la zona de piscines interiors  actuals) i l’espai de sota com a zona de maquinaria per aquestes instal·lacions, aquesta ubicació també és la més propera amb la zona actual de piscines, així doncs aquestes dues zones quedaran unides mitjançant un pas exterior tancat.

Jodar Garcia Arquitectes © Creat per Perception