Client: Ajuntament de Mataró | Localitat: Mataró | Any d'inici: 2006 | Any de finalització: 2006 | Superfície: 297,77m2

L’entrada al menjador es realitza a través del porxo, s’hi accedeix per una zona de vestíbul on es col•loquen els elements necessaris perquè els alumnes deixin tot el que no necessiten per la utilització del menjador: (roba, llibre, bosses, etc...), també és per on es dona accés a la cuina.

El recorregut dels més grans es continua per la zona de recollida del menjar que es realitza a través d’un taulell-passa plats que dona directament a la zona de cuina, i desprès es dirigeixen a les taules, en finalitzar es fa el recorregut invers: al final del taulell es deixa la brossa en una zona habilitada, es torna al vestíbul i es surt.

Els més petits tenen un altre recorregut ja que se’ls serveix el menjar a les taules així doncs entren pel vestíbul, continuen fins al bany col•locat al costat de la zona de la cuina per rentar-se les mans i d’allà a la zona del menjador que està situada al final de la sala conjunta separada per unes mampares (requeriment del centre), després realitzen el recorregut invers.

Es crea una porta d’emergència en la zona inversa a l’entrada del menjador i per tant una rampa per a salvar el desnivell existent.

 

Jodar Garcia Arquitectes © Creat per Perception